EREDETI HOODIA
ÉTVÁGYCSÖKKENTŐ KAPSZULA

Hoodia lágyzselé kapszula
HA ELEGED VAN:

MI TUDJUK A MEGOLDÁST!

EREDETI HOODIA GORDONII LÁGYZSELÉ KAPSZULA

Hova küldhetjük Rendelésed?

VIGYÁZZ HAMISÍTJÁK! Kérjük óvakodj a más internetes boltok és aukciós áruházak által kínált hatástalan, hamisítvány termékektől!

Hivatalos Hoodia Forgalmazó | Hologramos Hoodia Gordonii Kapszula Megrendelés | Kezdőlap

Mit kell tudnod a rendelésről és szállításról?

A rendeléstől számítva hány napon belül érkezik meg a Hoodia étvágycsökkentő kapszula?

Folyamatos készletet tartunk fenn a Hoodia termékből. A rendelés feldolgozása után, legtöbbször három munkanap alatt eljuttatjuk a Hoodia csomagot megrendelőink címére. Miután kitöltötted megrendelési lapunkat, egy visszaigazoló e-mailben tudatjuk a szállítás pontos napját.

Hogyan szállítjuk el Neked a Hoodia kapszulát?

A Hoodia csomagot minden esetben futárszolgálattal juttatjuk el megrendelőinkhez. A csomag kiszállítása előtt a futár minden esetben telefonon egyezteti a címzettel érkezésének idejét.

Hogyan történik a Hoodia étvágycsökkentő kapszula fizetése?

Minden esetben a futárnak kell fizetned a Hoodia csomag átvételekor. Ha külföldre szeretne Hoodia kapszulát rendelni, akkor ennek feltételeiről egyeztessen velünk Ügyélszolgálatunkon keresztül.

Tapasztalatok

Az itt olvasható tapasztalatokat felhasználóinktól kaptuk, ezúton is köszönjük nekik.
Ha Neked is van sikertörténeted/tapasztalatod a Hoodia segítségével, írd meg nekünk!
 • "Ha nincs a Hoodia, akkor én ma egy elhízott, alaktalan nő lennék, aki egyedül otthon sír és ki sem kel az ágyból!! De még épp időben hallottam róla, amikor még vissza tudtam fordítani a dolgokat! El kezdtem fogyni és minden megváltozott!!! Barátok, bulizás, szerelem! És most már nem kerülöm a tükröket a lakásban és többet mosolygok. Köszönöm a barátnőmnek, aki először mesélt róla és rávett, hogy megrendeljem!"

  - Kinga, 26
   
 • "Sok mindent kipróbáltam már!! Számolgattam kalóriákat, koplaltam, de nem volt elég erőm, a kilók meg csak egyre gyarapodtak. Szültem is közben, így 5 év alatt, 28 kilóval voltam több, mint lánykoromban. Először nem hittem a Hoodia-ban. De olvasva a fórumokat, a sikertörténeteket, belevágtam. HIHETETLEN eredmény: 3 hónap alatt megszabadultam 17 kilótól! Végre!!! Köszönöm!"

  - Szilvi, 34
   
 • "Amikor először hozta a Futár Úr a csomagomat, megijedtem hogy nem az jött amit vártam, de kibontottam és minden rendbe volt, csak a diszkrét csomagolás megtévesztett. Szuper a termék, elégedett vagyok, már az első héten kevesebbet ettem és még éhes sem voltam. Hát köszönöm szépen, továbbra is maradok lelkes megrendelőjük."

  - Horváthné, 55
   
 • "Az én történetem jól indult, de aztán leált a fogyás, már nem hatott úgy. Próbálkoztam, de nem fogytam. Visszaküldtem és vissza is fizették az árát, ahogy igérték. Aztán betartottam az 1 hónap szünetet amit tanácsolt az ügyfélszolgálatuk, újra rendeltem és akkor már minden rendben volt. Remélem így is marad, mert még 5-6 kilót fogyni akarok (14 már lement)"

  - Nikolett, 28
   
 • "Én nem akartam fogyasztószert szedni, de az asszony addig noszogatott, meghát láttam rajta a változást, hogy neki is hat. Beadtam a derekam és elkezdtem szedni énis. Mínusz 19 kilónál tartok, most már senki se tudna rávenni, hogy abbahagyjam!!!"

  - István, 42
   
 • "Én már úgy vártam a futárt, aki a kapszulát hozta, mint a Messiást!!!! Segített már a szomszédomnak és más ismerőseimnek, talán nekem is fog! És így is lett!!! Végre ehetem a kedvenc ételeimet és mégis fogyok!! Könnyebb a mozgás, könnyebb a munka így pluszkilók nélkül, KÖSZÖNÖM!"

  - Béla, 52
   

MEGRENDELÉS

Kérjük olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozatot és a Felhasználási feltételeket, és ha még maradt kérdése várjuk észrevételét Ügyfélszolgálatunkon!


captcha