Felhasználási feltételek

A honlap információi felhasználhatóak a forrás megjelölésével. A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) a www.eredeti-hoodia.com tulajdona. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. Előzetes írásos engedély nélkül, a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei, közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap tartalmának szerzői joga a www.eredeti-hoodia.com-ot illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik - akkor annak megfelelően kell eljárni. A kapcsolódás elhelyezésről az alábbi címen kérünk bejelentést. A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat Ügyfélszolgálatunkon, a levélben nevét, elektronikus postacímét és a felhasználás kívánt módozatát írja le. A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

Adatkezelési szabályzat

Az 1995. évi CXIX. Törvény által ránk ruházott felelősség tudatában garantáljuk, hogy a válaszait anonim módon dolgozzuk fel. Személyes adatait illetéktelen félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A www.eredeti-hoodia.com hírlevélre feliratkozottak adatait, az adatvédelmi törvénynek és adatvédelmi elveinknek megfelelően kezeljük. Személyes (név) és elérhetőségi (email, telefon, postacím) adatait, illetéktelen félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át.